محل تبلیغات شما

مغز شما علیرغم شواهدی که ناشی از فراموشی و کلافگی شما می شود، همیشه کار می کند. چگونگی سوخت آن به طور مستقیم بر عملکرد آن تأثیر می گذارد. غذاهای باکیفیت و حاوی ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های زیادی بخورید ، و مغز خود را از استرس اکسیداتیو تغذیه کرده و محافظت کنید (زباله ها یا رادیکال های آزاد ، هنگام تولید اکسیژن بدن ، که می تواند به سلول ها آسیب برسانند). راهنمای غذای تازه کانادا که اخیراً تأکید بر خوردن بیشتر میوه و سبزیجات دارد ، به دلیل فواید احتمالی آن برای سلامت مغز مورد استفاده شدید قرار گرفته است.

فلاونوئیدهای بیشتری بخورید!


مطالعه ای اخیر در ژورنال آمریکایی Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است ، به دنبال عادت خوردن 600 آمریکایی در طی 20 سال انجام شد و نشان داد افرادی که غذاهای بیشتری با فلاوینوئیدها مصرف می کنند ، از 40 تا 60 درصد خطر ابتلا به بیماری آایمر و بیماریهای مرتبط با آن در امانند.


"فلاونوئیدها " چیست؟


فلاونوئیدها گروه متنوعی از گیاهان دارویی (مواد شیمیایی گیاهی) هستند که تقریباً در همه میوه ها و سبزیجات یافت می شوند. آنها با انواع فعالیتهای عالی از جمله محافظت از پوست ، عملکرد مغز ، تنظیم قند خون و تنظیم فشار خون و همچنین آنتی اکسیدان و ضد التهاب همراه هستند. برای این مطالعه ، مصرف یک نوع فلاونوئید ، آنتوسیانین ها که به میزان فراوانی در زغال اخته ، توت فرنگی و شراب قرمز وجود دارد که قوی ترین ارتباط مستقیم آن کاهش خطر زوال عقل است. سیب ، گلابی ، پرتقال ، موز و چای نیز نقش به سزایی دارند.

متوسط ​​مصرف ماهیانه از سالم ترین گروه حدود هفت وعده: نیمی از لیوان توت فرنگی یا زغال اخته ، هشت سیب یا گلابی و 17 فنجان چای می باشد.

(در اینجا عادات سالم دیگری وجود دارد که سلامت مغز شما را تقویت می کند.)

می توانید ازخوردن ترشی همراه غذا کمک بگیرید!

محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا مطالعه جدیدی را منتشر کردند که نشان می دهد خوردن غذای ترشی برای سلامتی مغز و قلب مفید است. آنها ثروتمندترین منبع طبیعی شناخته شده بیوفلاوونوئید به نام کوئرستین هستند که کانالهای یون پتاسیم ما را تنظیم می کنند. اختلال عملکرد آنها با دیابت ، آریتمی قلبی و صرع مرتبط است. کوئرستین همچنین می تواند پروتئین های مورد نیاز برای فرآیندهای بدن مانند ضربان قلب ، فکر ، انقباض عضلانی و عملکرد طبیعی تیروئید ، لوزالمعده و دستگاه گوارش را به طور مستقیم تنظیم کند.
این مطالعه جدید در عصب شناسی نشان می دهد نی که رژیم غذایی زیادی با امگا 3 از ماهی مصرف می کنند بهتر می توانند در برابر ضرر مقاومت کنند.


منبع: https://www.besthealthmag.ca/

رده سنی 10-19 سال، بیشترین افراد در پخش ویروس کرونا Coronavirus

چه مواد غذایی روی عملکرد مغز اثر می گذارند؟

واکسیناسیون (واکسن سرخک)

، ,مغز ,ها ,عملکرد ,مطالعه ,تنظیم ,می کنند ,مصرف می ,هستند که ,آنها با ,سلامت مغز

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گلبن یاس خرید آنلاین پسته فرکتال هنر ستاره سهیل رنگین کمان آموزش مسائل حقوقی روز nima پنجره نسیم inten.asia پیکاسو هنر